KIJK OP DAKEN,
EEN WERELD AAN MOGELIJKHEDEN

HET PARKEERDAK OM PRIVE TE PARKEREN

Parkeren op je dak is niet overal toepasbaar en doorgaans alleen bij nieuwbouw te realiseren. Maar het is zeker een oplossing als ruimte schaars is en er een strikt parkeerbeleid in de omgeving is. Er zijn zelfs parkeerdaken voor trucks. Ook met een parkeerdak kan er meer.

Waarom zou je niet meteen ook zonnepanelen plaatsen in combinatie met laadpalen? Daar spaart op de operationele kosten van je zakelijke elektrische voertuigen. Kijk op daken helpt je graag verder.

OP ZOEK NAAR

PARKEERRUIMTE

4.727 m² Pardak®110 voor bedrijfshal Coöperatie DOOR in Maasdijk

Coöperatie DOOR, House of The Leading Brands in vruchtgroente, bouwt pal naast de A20 op businesspark Honderdland II in Maasdijk een compleet nieuw pand. Hier wordt het kantoor inclusief een verpakkingscentrum gehuisvest voor hun vijf merken Green Diamonds, Paprico, Prominent, Purple Pride en SweetPoint. Straks worden de producten onder één dak verpakt. Jaarlijks zullen dit zo’n 250 miljoen verpakkingen zijn, een verdubbeling van het huidige aantal! Door deze samenwerking profiteren niet alleen de aangesloten leden, maar zeker ook hun klanten.

 

Een brede kijk op parkeerdaken

Parkeerdaken Zoontjens
Zoontjens

Parkeerdaken

Er is steeds minder ruimte, de grond is duur en meer groen is gewenst. Waar moet je parkeren? Kijk omhoog! De mogelijkheden op het dak

Lees verder »