Universele daken

Aluminium muurafdekkappen met balustersystemen als dakrandafwerking

Een goede dakrandafwerking draagt bij aan de kwalitatieve uitstraling van elk plat dak. Gewone platte daken, ofwel traditionele daken ontlenen hun meerwaarde niet alleen aan een perfecte waterdichting, maar ook aan een optimale afwerking. Dat kan met de architectonische aluminium dakranden of met de aluminium muurafdeksystemen.

Het platte dak is multifunctioneel.  Het wordt steeds vaker een oppervlakte die je gebruiken kunt. Om erop te lopen, parkeren, spelen of tuinbieren, je kunt er energie opwekken en water bufferen. In alle gevallen is een fraaie afwerking wel zo prettig. En het is van belang dat het dak veilig betreden kan worden.

Aluminium muurafdeksystemen

Een oplossing om valgevaar te voorkomen zijn aluminium muurafdeksystemen van Roval, in combinatie met aluminium balustersystemen. Een oplossing die functioneel is en mooi. Roval levert verschillende soorten aluminium muurafdeksystemen en balustersystemen met keuze uit diverse types handrail en balusters. Deze aluminium randdetaillering is, net zoals de aluminium dakranden, perfect op smaak te brengen in de Ral-kleur naar keuze.

Architectonische dakranden

Daarnaast biedt Roval een bijzondere selectie architectonische dakranden voor dat platte dak. Een uitgekiend productgamma met de Roval-Kraal®, de Roval‑Solokraal®, de Roval‑Angle®, Roval‑Wave® en de Roval‑Opaal®. De architectonische dakranden worden toegepast bij gebouwen waarbij de kwalitatief hoogwaardige afwerking een rol speelt.